Продаж цукрової вати

Продаж цукрової вати – ідея солодкого бізнесу. Технологія приготування цукрової вати. Як відкрити точку продажу цукрової вати.

Цукрова вата – досить популярні ласощі, завжди користується величезним попитом на масових заходах і святах. Зайнятися приготуванням і продажем цукрової вати зовсім не складно.

Знадобиться придбати апарат для приготування солодкої вати. Непогано себе зарекомендували апарати вітчизняних виробників: УСВ – 1 (400 $), УСВ – 3, УСВ – 5 (з газовим пальником).

Також апарати виробництва США BREEZE 3030 EX (ціна 1200 $), TORNADO 3005 SX (Цена 2200 $), SUPER FLOSS 3038 (цена 2100 $).

Для приготування та продажу цукрової вати знадобиться:

  • апарат виробництва цукрової вати (вітчизняного виробника від 400 $, американські від 1000 $),
  • захисний пластиковий купол, для захисту барабана від попадання пилу,
  • торгівельна палатка,
  • цукор
  • палички (5 $ – 1000 штук)
  • харчовий барвник смакова добавка для цукрової вати Flossine (по 30 $ за банку 454 грам, вистачить на 50 кг цукру)

Для приготування солодкої вати використовують буряковий або тростинний цукор. Для однієї порції використовується 2 чайні ложки цукру, його акуратно засипають у спеціальну чашечку в центрі барабана, цукор нагрівається і розплавляється, включається обертовий барабан, розплавлений цукор під дією відцентрової сили утворює тонкі нитки у вигляді павутини, яка розпорошується до бортів, в цей час її збирають, поступово намотуючи на паличку.

За бажанням клієнта можна приготувати вату з фруктовим смаком, при цьому додавши в цукор щіпку харчового барвника з необхідним смаком. Весь процес приготування солодкої вати займає не більше двох хвилин.

Для підтримання проекту реклама в низу 🙂

Можна цукрову вату продавати упакованою в герметичні пластикові відерця (об’єм 1 літр) або пакети, при цьому термін зберігання упакованої вати може досягати кілька місяців, при цьому вата не втрачає свої смакові якості.

Як відкрити точку з продажу солодкої вати.

Торгову точку краще встановлювати в місцях сімейного відпочинку, це можуть бути атракціони, зоопарки, парки розваг, території цирків, пляжі, ігрові комплекси для дітей, різноманітні святкування та заходи.

Розміщувати апарат можна на візку (вартість від 300 $), але краще в торговій палатці, місце під намет береться в оренду, обов’язково повинна бути можливість підвести до намету електрику. Якщо такої можливості немає, можна придбати апарат з газовим пальником УСВ – 5 (ціна 400 $), він не потребує підключення до електрики.

Бізнес з приготування та продажу цукрової вати при вдалому розміщенні торгової точки здатний принести власникові швидкий і відчутний дохід.

Оцініть, будь ласка :-)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Пост!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *